Nestje Noa-Dune 2024

Verwachte dekking voor het 2de nestje van Noa is december 2023/januari 2024. Dit nestje zal, als alles goed verloopt, in het voorjaar van 2024 geboren worden. Dekreu/vader voor dit nestje is Dune. Zie hieronder foto’s en informatie. Voor dit nestje is onze geïnteresseerden lijst al gevuld.

Toekomstige stamboom pups Noa en Dune:

Stamboom pups Noa en Dune K9

Dune (Alliance de La Vie Candle On The Cake) is een hele plezierige reu met een open en blij karakter. Hij is een enthousiaste en relaxte hond en hij kan prima omgaan met een drukke omgeving (zoals in restaurants, dogshows en winkels). In plotselinge situaties kan Dune iets afwachtend zijn of kort schrikken maar zijn nieuwsgierigheid wint altijd, waardoor deze nieuwe situaties door hem onderzocht worden. Hij is ook heel vriendelijk naar andere honden.

Dune is een echte werkhond, leert graag en snel. Hij heeft behendigheid en detectie op human body gedaan. Op het ogenblik laat hij veel plezier zien in de training Serious Stuff (hoog niveau gehoorzaamheidstraining). Vanwege Dune’s uitstekende neus en werkdrift volgt hij samen met Gerry enthousiast de training speuren op de specifieke geurbron ‘papiergeld’. In de detectietraining laat hij zien dat hij lang gedreven kan blijven werken.

In zijn ‘vrijetijd’ is Dune graag aan het zwemmen of aan het wandelen in de duinen en heeft hij plezier in apporteer of (zoek)spelletjes. Naast alle activiteiten is Dune ook een Toller die kan genieten van rust en knuffelen. Hij kan ook prima alleen zijn.

Dune is op 27 juli 2019 geboren en heeft zich goed ontwikkeld. Hij is gespierd en slank. Op de kampioensclubmatch van de NSDTRCN kreeg hij in 2020, 2021 en 2022 de beoordeling Uitmuntend en 2x een prima rapport van de fokgeschiktheidscommissie (2021). In maart 2023 kreeg hij op de Internationale Dogshow KV Rijnland de titels CAC, FCI-CACIB, Holland CUP Winner, BOB. Begin augustus 2023 is Dune 1ste geworden in de Open Klasse op de hondententoonstelling Rotterdam en kreeg hij de titel reserve CAC plus een heel mooi rapport van de keurmeester.

Stamboom Dune K9

19 april 2023